Succesverhalen Succesvolle samenwerking Swagelok Nederland en AV

925
Mylène van der Hoeven
Dagelijks zet AV zich in om mensen en organisaties te versterken en bij te dragen aan persoonlijk werkgeluk en zakelijk succes. Sinds 2008 werkt Swagelok Nederland samen met AV om de juiste match voor bepaalde functies te vinden. In 2019 heeft Swagelok Nederland de diensten van AV ingezet voor het invullen van de functie van Manager Customer Service. Bennie Holtrop is destijds bemiddeld door AV voor deze functie en inmiddels is hij succesvol doorgegroeid naar de functie van Operations Director.

Het traject bij AV heeft Bennie destijds als zeer prettig ervaren. Dit kwam door de korte lijnen en het snelle en persoonlijke contact. Er werd juist gekeken naar je persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen en wat voor bijdrage dit kon leveren aan de openstaande functie.

Van Manager Customer Service naar Operations Director
Omdat Bennie is doorgegroeid naar de functie van Operations Director binnen Swagelok Nederland is de functie van Manager Customer Service weer vrijgekomen. Door de positieve ervaring van zijn eigen bemiddeling hebben Swagelok en AV weer zeer prettig samengewerkt. Wederom is er sprake van een succesvolle bemiddeling en mag de nieuwe Manager Customer Service 1 november 2022 starten.

Bedankt voor de fijne samenwerking Niels Eegdeman en Bennie Holtrop!