AV nieuws Inspiratie event 2022

2021
Florian ter Haar

Op donderdag 20 januari 2022 ging de traditionele AV nieuwjaars-inspiratiebijeenkomst van start. Voor de tweede keer niet in de ‘inspiratieschuur’, maar helemaal ingericht via Zoom. Ondanks corona pakten we uit met onze jaarlijkse nieuwjaars inspiratie event en dat deden we dit jaar met de sprekers Tim Coronel en Glenn Vergoossen!

Ad trapte de inspiratiebijeenkomst af door stil te staan bij het jaar 2021 en een vooruitblik te werpen op 2022. Hier werd onder andere antwoord gegeven op hoe de huidige arbeidsmarkt eruit ziet en wat de relatie is tussen de kwaliteit van talent en bedrijfsresultaat. Ook ging Ad in op hoe AV ervoor staat. Met een team dat is gegroeid naar 15 collega’s vast in dienst kunnen we wel zeggen dat het erg goed gaat. Recruitment Services is een nieuwe dienst sinds 2020, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit ons bedrijf. Daarnaast hebben we weer meerdere webinars mogen organiseren, zowel voor onze kandidaten als klantrelaties. Iets wat we in 2022 zeker voortzetten, omdat we graag blijven inspireren.

Vervolgens was keynote-spreker Tim Coronel aan de beurt. Tim is een zeer enthousiaste deelnemer aan de Dakar rally, als onderdeel van het Maxxis team. Als ervaren autocoureur gaf Tim antwoord op de vraag “Hoe kom je tot wereldprestaties?”. Thema’s als leiderschap, teams creëren en empowerment stonden aan de basis als antwoord op deze vraag.
Het was een interactieve sessie waarbij Tim antwoord gaf op iedereen zijn vragen. Gedurende de presentatie liet Tim mooie beelden zien van zijn deelname aan de Dakar.


Na Tim Coronel hadden we als verrassing Glenn Vergoossen, trainer en consultant bij FranklinCovey, als spreker. We hebben aan Glenn gevraagd om uitleg te geven over de mission statement builder die zij hebben ontwikkeld. Voorafgaand het event hebben we alle relaties namelijk een cadeautje toegestuurd met diverse leuke items (al zeggen we het zelf). In dit pakket zat o.a. een uitnodiging naar av.nl/jouw-persoonlijke-missie via waar je naar de mission statement builder kan gaan van FranklinCovey. Ons advies is om er eens een kijkje te nemen om jouw persoonlijke missie te ontwikkelen.
Glenn Vergoossen gaf uitleg over de mission statement builder aan de hand van Habit 2 uit het boek The Seven Habits of Highly Effective People van FranklinCovey. Hierbij visualiseer je het einddoel in je leven waarbij zingeving en het zin geven aan het leven centraal staat.

Na de sessie van Glenn heeft Ad een slotwoord gehouden. We hebben genoeg inspiratie opgedaan voor de komende tijd, en kunnen delen wat ons geïnspireerd heeft en hoe we dit kunnen toepassen. Wij hopen jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen, maar dan real life in onze ‘inspiratieschuur’!


Benieuwd naar de opname van het evenement ? Vraag dan hier de opname aan.