Artikelen AV'er Lisanne aan het woord

0
Lisanne Bronkhorst
Bij AV hebben we de rubriek 'AV'ers aan het woord'. Ditmaal was het aan Lisanne de eer om verschillende vragen te beantwoorden. 
 
1. Wanneer heb ik een succesvolle werkweek gehad?
Een werkweek waarin we hard werken, mooie resultaten hebben bereikt en veel lol hebben gehad. Iedere aanname is een feestje, maar om tot die aanname te komen moeten we vaak hard werken. Dit doe ik graag met mijn collega's en ik geniet ervan als we dit met een glimlach kunnen doen.
 
2. Wat heb je geleerd binnen AV?
Binnen AV heb ik het recruitment vak mogen leren en dagelijks leer ik nog bij. Ik heb geleerd dat je het doel voor ogen moet houden, maar dat de weg ernaartoe ook erg belangrijk is.
 
3. Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en/of met het team?
Op dit moment werk ik als recruitment specialist op de afdeling recruitment services. Ik streef ernaar om door te groeien tot consultant. Daarnaast werk ik op dit moment op de afdeling recruitment services. Deze afdeling is vrij nieuw en niet bij iedereen bekend. We doen er een hoop aan om deze dienst kenbaar te maken, maar hier zijn nog stappen te behalen. Mensen zijn gewend aan diensten als werving en selectie of executive search, maar nog niet aan recruitment services. Daar kunnen wij verandering in brengen.
 
4. Waarom zou je anderen adviseren om bij AV te komen werken?
AV is een professionele organisatie, met ruimte voor een geintje. We werken naar doelen, willen targets behalen, maar we hebben ook een gezellig team. Iedereen kent elkaar en deelt mee met elk succes. Vind je het leuk om hard te werken, doelen te behalen, te tafeltennissen en te borrelen? Dan zit je bij AV op je plek.
 
5. Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?
Vanuit mijn studie ben ik al snel bij AV terecht gekomen. Ik had destijds ervaringen opgedaan bij andere werkgevers, maar AV is toch echt anders. Het is een laagdrempelige organisatie, waarin een hoge mate van professionaliteit wordt verwacht. Ik heb alle kneepjes van het vak mogen leren bij AV en daar heb ik enorm veel van geleerd. Dagelijks leer ik nog nieuwe dingen en ik kijk er naar uit om mezelf nog verder te mogen ontwikkelen.

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart