Succesverhalen Niet 1, 2 maar 3 succesvolle bemiddelingen voor Chainpoint!

0
Diede Veldhuizen
Niet 1, 2, maar 3 toptalenten geplaatst bij onze gewaardeerde opdrachtgever, ChainPoint!

Oorspronkelijk begonnen we met de zoektocht naar een junior en medior accountmanager, en met trots kunnen we zeggen dat we niet één, maar twee geschikte kandidaten hebben gevonden, wat leidde tot een derde bemiddeling. Tijdens dit proces hebben we 7 persoonlijkheidstesten en 4 selectie-assessments afgenomen om de perfecte match te garanderen.

Alle drie onze plaatsingen bij ChainPoint staan klaar om de wereld te veranderen! Roderick en Joris zijn in november gestart en Kelly begint vanaf januari! Vanuit hun rol maken zij impact op duurzaamheid en human rights in het bedrijfsleven.

Roderick Dirkse zal als accountmanager bijdragen aan het al indrukwekkende klantportfolio, met namen als Tony’s Chocolonely en Better Cotton Initiative. Hij zet zich in voor product compliance, klantrelaties, nieuwe klanten werven en het promoten van het Source Intelligence productportfolio. Bovendien draagt hij bij aan schaalbare groei, training, verbeteringen en het ontdekken van marktverschillen tussen de USA en Europa.

Joris Tabor, als junior accountmanager, is de drijvende kracht achter het proactief opvolgen van leads en het identificeren van potentiële klanten. Samen met ervaren collega's plant Joris efficiënt de eerste afspraken en krijgt hij de kans om deel te nemen aan beurzen en klantbezoeken.

Kelly Hauspie-van Lith neemt de rol van Corporate Social Responsibility Consultant op zich. Ze identificeert MVO-kansen via diepgaand onderzoek en stakeholderbetrokkenheid en ontwikkelt overtuigende initiatieven voor bedrijven. Ze speelt een cruciale rol bij het implementeren van MVO-initiatieven, het opstellen van KPI's en het versterken van merkpositionering en financiële prestaties.

Wij zijn oprecht trots op dit succes en wensen Roderick, Joris en Kelly een zeer succesvolle en plezierige tijd toe bij deze fantastische opdrachtgever!

Mediation door Diede Veldhuizen, Daphne Norbart & Evelien de Vries-Scholten, in samenwerking met Jonatan van Groos.

Recente artikelen

Rosmarijn Koppenol is recentelijk aan de slag gegaan als slaapadviseur bij Natuurlijk Slapen in Amersfoort....
Haar
Vandaag zetten we Mark Biermans & Tom Seuren in de schijnwerpers. Beide zijn alweer 5 jaar werkzaam als acco...
Wijgaart
Vanuit AV inspireren wij graag (commerciële) professionals met de podcast luistertip. Ben je op zoek naar inspi...
Wijgaart