Artikelen AV'er Kevin aan het woord

0
Kevin Rietveld
Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?

Mijn carrière staat natuurlijk nog op het startpunt. Mijn overgang naar kantoorleven was wel wennen. Binnen AV krijg je heel veel feedback en dat is voor mij heel leerzaam geweest. Sales vind ik heel interessant dus hier wil ik nog meer ervaring in opdoen. AV heeft mij de kans geboden om me hier in te blijven ontwikkelen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Dit sluit goed aan op mijn studie commerciële economie en helpt mij om salesvaardigheden te ontwikkelen. Dit is een van mijn grootste ontwikkelpunten binnen AV en is het startpunt van mijn loopbaan richting de sales. Daarnaast heb ik erg veel geleerd tijdens mijn recruitment werkzaamheden. Zo was bijvoorbeeld het live zetten van vacatures, het werken met een CRM systeem, het benaderen van kandidaten via LinkedIn Recruiter en het professioneel onderhouden van klantcontacten compleet nieuw voor mij. Stuk voor stuk zijn dit waardevolle leerpunten voor mij geweest die me in de toekomst verder zullen helpen in mijn carrière.

Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en/of met het team?

Tijdens mijn stage en mijn bijbaan bij AV heb ik al het een en ander geleerd over sales. Ik bel regelmatig klanten en prospects. Ik wil hier graag meer ervaring in op doen. Hierin word ik begeleid door Ad Veldhuizen en samen met een aantal collega's pak ik steeds actiever sales op. En binnen de recruitment zijn er ook nog genoeg onderdelen waarop ik kan groeien. In het nieuwe jaar ga ik me meer op deze ontwikkelpunten richten. Doormiddel van salestrainingen en het blijven bellen voor prospect- en relatiebeheer blijf ik mezelf steeds meer ontwikkelen.

Waarom zou je anderen adviseren om bij AV te komen werken?

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen AV, wat het werkplezier bevordert. AV is een enorm professioneel bedrijf en wil altijd het beste uit iedereen halen, waardoor het personeel zichzelf blijft ontwikkelen. Zo wilde ik mezelf naast de recruitment graag specialiseren in de sales. Hierin is AV heel flexibel geweest door dit in mijn dagelijkse werkzaamheden terug te laten komen. AV denkt met je mee en kijkt ook naar je toekomst, dit is een grote reden waarom ik AV zou adviseren bij andere mensen!

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart