Podcast luistertip De transformatie tot leiderschapstrainer met Jan Kuipers

2199
Ad Veldhuizen

We kennen het medium al veel langer. Maar nu zou het dan toch ineens kunnen gebeuren: de doorbraak van podcast. Ook wij bij AV zijn om en luisteren onderweg naar de klant of op de fiets naar kantoor. Voor jullie de oproep om de podcast een plek in je dagelijkse ritme te laten veroveren. Het is namelijk een ongelofelijk leerzaam, vermakelijk en inspirerend medium; vooral voor commerciële professionals.

Graag delen we een podcast over hoe je een gerenommeerd trainer wordt en hoe de wereld van trainingsbureau’s werkt. Maar ook: wat is de essentie van leiderschap? Weet jij sturing te geven aan jezelf en benut je het potentieel van je medewerkers? In deze aflevering wordt Jan Kuipers geïnterviewd. Jan is oprichter van FranklinCovey Benelux en auteur van boeken zoals “Menskracht” en "de Kleine Covey". Jan maakte een mooie ontwikkeling door van wiskundeleraar tot directeur van een groot trainingsinstituut, tot internationaal trainer.

In de 15e aflevering van ‘Over Spreken Gesproken Podcast’ wordt de reis van Jan doorlopen en deelt hij inzichten op zijn expertise: het verhogen van effectiviteit van mensen en organisaties. Hij is praktisch en bevlogen, werkt vanuit de visie van Stephen R. Covey en maakt in zijn presentatie gebruik van de vragen van zijn publiek.

FranklinCovey is de wereldwijd opererende advies- en trainingsorganisatie die werkt op basis van het gedachtegoed van Stephen R. Covey, auteur van de bestseller ‘The 7 Habits of highly Effective People’. FranklinCovey helpt organisaties bij het versterken of bouwen van een cultuur waarin de kracht van mensen centraal staat, met als sleutelwoorden visie, passie & talent, verantwoordelijkheid en resultaat.


Klinkt dit interessant? Beluister dan nu de aflevering via de onderstaande opties.
-> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘Over Spreken Gesproken Podcast’)
-> Via Spotify, super makkelijk!
-> Via iTunes . De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, Macbook, e.d.)

AV zou ook graag een eigen podcastserie willen ontwikkelen waarin we iedere maand in gesprek gaan met een sales professional, manager, directeur of expert. Zou jij dit onderweg in de auto naar je werk of naar een klant luisteren? Stem hier!

 

Recente artikelen

Niet 1, 2, maar 3 toptalenten geplaatst bij onze gewaardeerde opdrachtgever, ChainPoint ! Oorspronkelijk beg...
Kamphorst
De krapte op de arbeidsmarkt is een bekend onderwerp voor velen. Je zult merken dat je regelmatig benaderd wordt...
Kamphorst
Per 1 november is  Neeltje B.  begonnen als Slaapadviseur bij Auping Store Breda. Ze heet klanten welk...
Kamphorst