Podcast luistertip Podcast tip: succesvol solliciteren

2072
Roosmarijn Wichmann

Ga jij van baan naar baan omdat er vacatures op je pad komen? Of ben je meer planmatig en bedenk je zelf welk bedrijf voor jou passend is en vind je daar je volgende stap? In hoeverre is het bedrijf en de baan waar je nu werkt een match met jouw persoonlijk profiel?

Vanuit AV inspireren wij graag professionals met een podcast luistertip. Ditmaal een podcast van Ben Tiggelaar die in gesprek gaat met Anita Rasenberg. Zij spreken over succesvol solliciteren en welke voorbereiding hiervoor belangrijk is. Het is goed om eens in de zoveel tijd stil te staan bij je kernwaarden, talenten en drijfveren. Anita raadt aan daar rustig voor te gaan zitten en jouw persoonlijk profiel op te schrijven. Doe dit eens per (half)jaar en evalueer of het bedrijf waar je nu werkt nog steeds bij jou past en of je jouw talenten ten volle inzet in je huidige functie.

Luister naar deze podcast voor meer tips om jouw succes te beïnvloeden en tot de volgende stap in jouw loopbaan te komen. Beluister de aflevering via Spotify of door hier te klikken. 

Recente artikelen

Niet 1, 2, maar 3 toptalenten geplaatst bij onze gewaardeerde opdrachtgever, ChainPoint ! Oorspronkelijk beg...
Kamphorst
De krapte op de arbeidsmarkt is een bekend onderwerp voor velen. Je zult merken dat je regelmatig benaderd wordt...
Kamphorst
Per 1 november is  Neeltje B.  begonnen als Slaapadviseur bij Auping Store Breda. Ze heet klanten welk...
Kamphorst