AV nieuws Van Generaties tot ChatGPT: AV nieuwjaars inspiratie event samengevat + aftermovie!

0
Florian ter Haar

Een van onze mooiste tradities: het AV nieuwjaars inspiratie event! Elk jaar weer een gezellige, maar ook zeker interessante, middag en avond samen met onze klantrelaties. En ons nieuwjaars event is geen écht event zonder een persoonlijke speech van Ad Veldhuizen. In de 'inspiratieschuur' trapte hij vorige week donderdag af met een persoonlijk woord over AV, met daarin onder andere een terugblik op 2023 maar natuurlijk ook een vooruitblik op 2024. 
 
Monique Vrolijk, specialist in talent & leiderschapsontwikkeling en Ronald de Snoo, ChatGPT-trainer gaven interactieve sessies. Monique liet ons nadenken over de dynamiek van verschillende generaties op de werkvloer en waarom het belangrijk is om inzicht te hebben in wat voor generatie jouw organisatie is. Hoe zorg je dat jouw doelgroep bewust met jou wil werken? Vinden, boeien, binden!

En dankzij Ronald weten we nu nog beter wat de kracht van ChatGPT is en hoe je dit AI-systeem optimaal kan benutten. Weet je dat je met de juiste prompts, input, stijl en persona's hele presentaties en documenten kan opstellen? Zegt jou dit niet direct iets? Laat het gerust weten in de comments, dan delen we onze inzichten graag.

Na beide sessies ontmoetten we elkaar weer in de inspiratieschuur waar ervaringen werden uitgewisseld onder het genot van heerlijke hapjes en een wijnproeverij. Hiervoor werden we volledig ontzorgd door Jakob Drost van Mercuur's Catering & Events. Van de eerste wijn, die met een mooi verhaal werd toegelicht door sommalier Hugo Bos, kreeg iedereen ook een fles mee naar huis. Op naar de volgende bijeenkomst voor het 25-jarige jubileum!

Recente artikelen

Ruud & Wiebe zijn namelijk beide op 1 mei gestart als regional sales manager bij Belgraver Aircraft Int...
Wijgaart
Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart