Succesverhalen Succesvolle bemiddelingen bij Velthuizen Keukens

1312
Diede Veldhuizen

“Vanaf de start van onze samenwerking hadden wij het gevoel dat zowel AV als Diede ons begrepen”. Met het vertrouwen van de directie van Velthuizen Keukens hebben wij in korte tijd vier kandidaten bemiddeld. En met een nieuwe opdracht voor commercieel manager en recruitment services kan ik ook met trots stellen dat we Velthuizen Keukens een vaste klant mogen noemen. 

Het begon met de doelstelling vanuit Velthuizen Keukens om hun organisatie te verdubbelen en zo met een gezond en sterk bedrijf de toekomst in te kunnen. Om deze ambities waar te maken zou een flinke uitbreiding van het salesteam noodzakelijk zijn. Johan en Bert -de directie van Velthuizen Keukens- gaven aan dat hun eigen netwerk al redelijk was uitgeput. Daarom zijn zij op zoek gegaan naar een bedrijf die hen hierin verder kon helpen. Johan: “Onafhankelijk van elkaar was zowel bij Bert als bij mij AV opgevallen”. De kennismaking was snel gemaakt en het vertrouwen was er direct. “Gaandeweg het proces versterkte dit vertrouwen”. Dit pakte erg goed uit. Want na een intensieve selectie periode hebben Johan en Bert in korte tijd vier collega’s aan hun salesteam kunnen toevoegen. 

Velthuizen Keukens maakt onwijs mooie keukens. Klanten mogen dan ook veel van hen verwachten. Maar op hun beurt verwacht Velthuizen Keukens ook veel de verkoopadviseurs. Verkopen is volgens Johan en Bert topsport. Daarbij zoeken zij de juiste mix tussen resultaat en menselijkheid. Iets wat in de selectieprocedure bij AV centraal staat. Op basis van het maken van een goede match hopen wij de kandidaten persoonlijk geluk en zakelijk succes te brengen. Velthuizen Keukens heeft alle vier de kandidaten hier veel in te bieden, maar ook de kandidaten komen hen zeker wat brengen!

Als gevolg van deze succesvolle samenwerking hebben wij hen ook met onze Recruitment Services kunnen helpen. Hierin zetten wij ons, op interim basis, een aantal uur in de week in voor het sourcen van niet sales gerelateerde profielen. Dit zodat Velthuizen zich volledig kan focussen op de business. Eveneens is de vacature van commercieel manager bij AV neergelegd. Johan: “Ook hier loopt de procedure vloeiend”. Een samenwerking moet voor Johan en Bert altijd win win zijn. Volgens hen is dit zeker gelukt. “AV vertelde ons dingen die wij nog niet wisten, en dat zoeken wij!”.