Artikelen AV'er Yvonne aan het woord

0
Yvonne Morren
Bij AV hebben we de rubriek: AV’er aan het woord. Hierin vertellen collega’s hoe zij het werken bij AV ervaren en waarin ze zich willen ontwikkelen. Vandaag is het mijn beurt dus deel ik graag jullie mijn ervaring!

Waarmee begin je jouw werkdag het liefst?
Elke dag start ik mijn ochtend met een heerlijke wandeling met mijn hond Coco. Daarna stap ik in de auto en 10 minuten later ben ik op de mooie kantoorboerderij van AV. Voor mijn werkzaamheden ben ik hier 1 dag in de week aanwezig. Ik wissel mijn werkplek dan ook altijd af, zodat ik iedereen blijf spreken. Zodra ik een plekje gevonden heb naast een collega haal ik een kop thee in de keuken, praten we even gezellig bij en kan de dag van start.

Wat heb je geleerd binnen AV?
Openstaan voor nieuwe mogelijkheden en het tonen van doorzettingsvermogen kan je brengen tot hele mooie kansen en prestaties.

Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en met het team?
Het afgelopen jaar hebben we mooie stappen gemaakt om onze HR-processen te optimaliseren. Hiermee doen we de collega’s een plezier en zorgen we dat AV een prettige werkgever is om voor te werken. Als team en ikzelf blijven wij altijd bezig met vraagstukken hoe we dit kunnen optimaliseren en verbeteren.

Wat is voor jou werkplezier?
Open staan voor nieuwe ontwikkelingen en vernieuwde werkprocessen. Op deze manier blijf ik ontwikkelen binnen dit vakgebied en dat houdt mij enthousiast.

Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?
De start bij AV. Ik maakte op dat moment een switch van haarstylist naar officemanager. Het kantoorleven was voor mij helemaal nieuw. AV gaf mij zowel de ondersteuning als ruimte om veel te leren. Een mooie combinatie in deze fase van mijn loopbaan. Inmiddels is de rol van officemanager vervuld door mijn collega Florian ter Haar en heeft AV mij alle vertrouwen gegeven om de financiële administratie te regelen.

Recente artikelen

Wanneer heb jij een succesvolle werkweek gehad? Het klinkt cliché, maar zodra ik voor een opdrachtgever een ...
Kamphorst
Ferdinand van der Linden  gaat beginnen met zijn nieuwe functie als Salesmanager bij A. de Jong! Ferdin...
Kamphorst
De toekomst van HR: het revolutionaire belang van soft skills In een wereld die gedreven wordt door techn...
Kamphorst