AV nieuws Event Ondernemers vs managers

1741
Florian ter Haar

Afgelopen donderdag organiseerden we het hybride event Ondernemers versus managers. Deze bijeenkomst ging over de clichés, de verschillen en de overeenkomsten tussen ondernemers en managers. De auteurs Hendrik Stiksma en Erwin Frunt waren uitgenodigd om hier meer over te vertellen.

De deelnemers gaven inzichten in de verschillen en ook op basis van de bedrijfslevenscyclus meer welk type wanneer veel waarde geeft. Dit werd op een impactvolle en leuke manier gebracht. Hoogtepunt was de quiz met vragen als “Is dit de auto van een ondernemer of een manager?”, of “Is dit de vakantie van een ondernemer of een manager?”. Dit was meteen een mooie inleiding voor de sprekers om de verschillen tussen deze twee type mensen aan te duiden. Tevens werden er praktijkverhalen uitgelicht en was er een battle tussen de ondernemer en de manager.

Achteraf hebben we het event geëvalueerd bij zowel de fysieke- als online deelnemers. Gemiddeld hebben we een 8 gescoord waar we erg blij mee zijn. Het was voor ons nieuw om een hybride event te organiseren dus we zijn erg blij met de input die we hebben ontvangen en nemen dit mee voor een eventueel volgend hybride event.

Het volgende webinar staat gepland op donderdag 3 november en deze zal volledig online zijn. Hier gaan we het onder andere hebben over de huidige arbeidsmarkt en het werven van kandidaten. Interessant voor iedereen betrokken bij HR en managers die betrokken zijn bij werving & selectie. Aanmelden kan via hier.

Het is interessant om hierover van gedachte te wisselen. Dus heel graag tot dan!

Recente artikelen

In samenwerking met  Stéphanie Haarsma  en  Normec Group  is Nick van Hezel met succes bemi...
Haar