Podcast luistertip Ondernemen in tijden van Corona met Bart de Vries

1533
Diede Veldhuizen

Ook wij bij AV luisteren graag naar podcasts, als we buiten een ommetje maken, tijdens de lunch of gewoon ’s avonds op de bank. Voor jullie de oproep om, juist nu tijdens de thuiswerkdagen, de podcast een plek in je dagelijkse ritme te laten veroveren. Het is namelijk een ongelofelijk leerzaam, vermakelijk en inspirerend medium; vooral voor commerciële professionals.

Graag nemen wij jullie mee in de podcast 'Een-tweetje met Yves’. Waarin grote namen uit het bedrijfsleven, de politiek, sportwereld en media aanschuiven. In de nieuwe serie ‘Ondernemen in tijden van Corona’ gaat mediaondernemer Yves Gijrath op zoek naar het zakelijk vaccin. Hij spreekt invloedrijke en inspirerende ondernemers over de impact van de Coronacrisis op hun bedrijf en branche

Waaronder Bart de Vries, commercieel directeur van JCDecaux Nederland, een van de grootste buitenreclame-exploitanten ter wereld. De crisis vraagt om nieuw leiderschap, creativiteit en moed. Begrippen waar deze ondernemer zeker niet voor terug deinst.  

Klinkt dit interessant? Beluister dan nu de aflevering via de onderstaande opties.
-> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘ondernemen in tijden van Corona’ en de aflevering ‘1-2-tje met Yves’) 
-> Via Spotify, super makkelijk! 
-> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, Macbook, e.d.)

Recente artikelen

Niet 1, 2, maar 3 toptalenten geplaatst bij onze gewaardeerde opdrachtgever, ChainPoint ! Oorspronkelijk beg...
Kamphorst
De krapte op de arbeidsmarkt is een bekend onderwerp voor velen. Je zult merken dat je regelmatig benaderd wordt...
Kamphorst
Per 1 november is  Neeltje B.  begonnen als Slaapadviseur bij Auping Store Breda. Ze heet klanten welk...
Kamphorst