Masterclasses Masterclass Challenger Sale

737
Ad Veldhuizen

Als Sales Professional is het belangrijk om mee te bewegen in de markt. Daarom geloven wij dat je, als professional, inspiratie en persoonlijke aandacht goed kunt gebruiken om in vorm te blijven.

De best presterende verkopers worden in veel gevallen getypeerd als een challenger. Daarom organiseert AV de Masterclass Challenger Sale op donderdag 5 september om 15:00 uur.

De Masterclass is een interessante manier om AV beter te leren kennen, maar vooral je kennis te vergroten én te netwerken. De spreker, Ad Veldhuizen, is al vanaf het begin een grote fan van Challenger Sale. Hij schreef hier als één van de eerste in Nederland een artikel over. Ook heeft Ad diverse professionals geholpen deze techniek in de praktijk te brengen. In tweeënhalf uur kom je alles te weten over het volgende:

•    Wat is Challenger Sale?
•    Waarom is Challenger Sale zo relevant?
•    Hoe kan ik, als commercieel professional, deze kennis in de praktijk gebruiken om commercieel succes te behalen?

Tijdens de Masterclass is er uiteraard ruimte om je eigen vraagstukken in te brengen. Op deze manier kun je ook van andere deelnemers leren. Zo hopen wij je met praktisch toepasbare tips naar huis te laten gaan. 

Praktische informatie 
Doelgroep: Het programma wordt georganiseerd voor commerciële professionals en managers in complexe B2B omgevingen. Ook onze relaties zijn van harte welkom om de Masterclass te volgen. 

Locatie: Je bent welkom bij ons op kantoor. Het adres is Ruimtesonde 19, Amersfoort 

De Masterclass is ontwikkeld door de AV Development.

Aanmelden 
Ontwikkel je als Challenger in de Sales door het volgen van de Masterclass. Meld je dan hier aan. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via mail@av.nl

Nieuws

“Waarom zijn account- en salesmanagers eigenlijk zo schaars?” Dat is een vraag die ons continu bezighou...
D. Veldhuizen
Wie A mbities heeft moet durven V eranderen, oftewel "Wie A zegt, moet ook V zeggen", is de quote bij onze...
Ad Veldhuizen
Op A vontuur en ontdekken van nieuwe culturen of op V akantie naar een aangenaam klimaat. Iedereen probeer...
D. Veldhuizen