Privacy Statement AV Assessments & Advies B.V.

In dit privacy statement staat beschreven hoe AV Development met uw persoonsgegevens omgaat. Tevens verwijzen wij graag naar het Privacy Statement AV Search & Selection als het gaat om werving & selectie diensten.

Algemeen

AV heeft kwaliteit en privacy hoog in het vaandel staan. Een belangrijk onderdeel van deze kwaliteit vormt de bescherming van informatie en de privacy van kandidaten, (potentiële) opdrachtgevers en andere betrokkenen en een zorgvuldige omgang met hun (persoons-)gegevens, conform het gestelde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Verwerking van uw gegevens

Door het maken van assessment en invullen van vragenlijsten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Deze informatie gebruiken en is noodzakelijk om onze assessment dienstverlening uit te voeren.

Bewaartermijn
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor deze verzameld zijn. Voor het assessmentdossier geldt een bewaartermijn van twee jaar. Een dergelijke termijn is noodzakelijk voor het maken van groepsrapportages, alsmede voor het nogmaals verstrekken van rapporten aan kandidaten indien zij hun rapport zijn kwijtgeraakt. Na twee jaar zullen uw persoonsgegevens worden verwijderd, met als gevolg dat beschikbaar stellen van rapportages en inzage in uw gegevens niet meer mogelijk is, aangezien het dossier niet langer bestaat. Op verzoek kunnen de gegevens ook direct na een assessment geanonimiseerd of verwijderd worden.

Recht op inzage, wijzigen en verwijderen van gegevens
Het is mogelijk om verzamelde persoonsgegevens van uzelf in te zien, te wijzigen of te verwijderen.
Verzoek kan per e-mail of schriftelijk worden ingediend en worden uiterlijk binnen 2 weken beantwoord.

Verstrekking aan derden

Alleen wanneer daartoe toestemming door de deelnemer is gegeven wordt de assessmentrapportage beschikbaar gesteld aan de desbetreffende opdrachtgever. 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens voor zover mogelijk te voorkomen. AV werkt hiervoor met gespecialiseerde IT partners, waarmee een overeenkomst is gesloten ten aanzien van beveiliging van persoonsgegevens.
Tevens stellen wij zeker dat gegevens alleen toegankelijk zijn voor personen die daar uit hoofde van hun functie toe bevoegd zijn en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of het verwijderen van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via mail@av.nl.

Ons team

Wij helpen individuen, teams en organisaties hun volle potentie te ontdekken,
te benutten en wij bouwen mee aan persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Directeur

Ad Veldhuizen

Ad zet zich in om mensen en organisaties te helpen hun volle potentie te benutten. Sinds 2000 is hij als directeur trots op dit vooraanstaande bureau en gedreven team. 

 

 

E-mail: ad@av.nl 

Tel: 06-24611672

Bekijk profiel

Consultant & coach

Sandra Adank

Sandra gelooft in persoonlijk leiderschap en onafhankelijke keuzes maken. Zij helpt sales professionals en werkgevers om keuzes te maken die leiden naar persoonlijk geluk en zakelijk succes.

 

 

E-mail: sandra@av.nl 

Tel: 06-10759292

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Cristel de Graaf - Moerdijk

Cristel maakt impact door goed aan te voelen waar uitdagingen en kansen liggen bij zowel werkgevers als sales professionals. Op basis daarvan geeft zij advies voor het maken van juiste duurzame keuzes.

 

E-mail: cristel@av.nl 

Tel: 06-41810963

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Susanne van den Berg

Susanne brengt de wens en uitdaging van de klant in kaart om zo organisaties goed te kunnen helpen aan sterke en succesvolle salesteams, de klantbeleving te optimaliseren en de juiste klant-kandidaat match te maken. 

 

E-mail: susanne@av.nl 

Tel: 06-41464731

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Ashley de Vries

Ashley zorgt er voor dat de beste kandidaat op de juiste werkplek terecht komt. Dit doet zij op een persoonlijke en professionele manier, met de achterliggende gedachte om doelen te bereiken en dromen waar te maken.

 

E-mail: ashley@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Steven de Jong

Steven is gericht op het toevoegen van waarde. Dit kan zijn in het matchen van de juiste kandidaat, maar ook het stellen van kritische vragen die een opdrachtgever verder helpen.

 

 

E-mail: steven@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Roosmarijn Wichmann

Roosmarijn is altijd op zoek naar de beste match voor de lange termijn. We leren de klant zo goed mogelijk kennen. Daardoor kunnen we de juiste kandidaten vinden en komen klanten graag terug bij AV.

 

 

E-mail: roosmarijn@av.nl 

Tel: 06-12610070

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Diede Veldhuizen

Diede zorgt er voor dat de beste kandidaten bij ons, en uiteindelijk in de juiste werkomgeving, aan tafel komen. Dit doet zij door jobmarketing optimaal te benutten en kandidaat beleving te maximaliseren.

 

E-mail: diede@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Office manager

Yvonne Morren

Yvonne zorgt dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt en biedt ondersteuning in het recruitment proces, zodat klantverwachtingen overtroffen worden.

 

 

E-mail: yvonne@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

Recruiter

Kris de Wagenaar

Kris krijgt energie van het helpen vinden van de ideale baan. Ze biedt een luisterend oor en start samen een zoektocht met de kandidaten om erachter te komen van welke baan hun hart sneller gaat kloppen.

 

E-mail: kris@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruiter

Ilse Schuurman

Ilse zet zich graag in om een waardevolle bijdrage te leveren door de juiste match tussen klant en kandidaat te maken. Dit doet zij door met het bereik van onze jobmarkting de beste kandidaten te selecteren.


E-mail: ilse@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

Associate consultant

Thijs Wolfs

Thijs vraagt veel en luistert goed naar opdrachtgevers en sollicitanten, hierdoor kan hij zich optimaal inleven en adviseren. Zo ontstaat er wederzijds een goede match.

 

 

E-mail: thijs@av.nl

Tel: 06-11519800

Bekijk profiel

Associate psycholoog

Annerieke Ruijter

Annerieke geeft inzicht in de kwaliteiten en potentie van (toekomstige)medewerkers. Met dit inzicht helpt zij organisaties een zuivere beslissing te nemen voor instroom, doorstroom en uitstroom in het salesteam.

 

E-mail: mail@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Associate psycholoog

Dirk Petersen

Dirk meet door middel van assessments waar en vooral hoe iemand het best tot zijn recht komt. Op basis van zijn vakkundige advies helpt hij organisaties bij het bepalen van de juiste koers.

 

 

E-mail: mail@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!