Recruitment Services

Opstart

 • Intake om profielschets en vacaturetekst door te spreken.
 • Achterhalen van informatie om kandidaten goed te kunnen informeren en enthousiasmeren. 

Werving

 • We gaan kandidaten zoeken via LinkedIn of andere jobsites.
 • Kandidaten worden ter beoordeling voorgelegd of besproken in een videocall.
 • Kandidaten benaderen, informeren en enthousiasmeren over de vacature en het bedrijf

Voorselectie

 • Eventueel bespreken van cv en motivatie.
 • Telefonisch intake waarin we nagaan of de kandidaat qua karakter past bij de bedrijfscultuur. Zaken als salarisindicatie en beschikbaarheid worden besproken.

Vervolg

 • Kandidaten voorstellen om mee in gesprek te gaan.
 • Afspraak inplannen voor een interview / kennismakingsgesprek tussen organisatie en kandidaat.
 • Eventueel afwijzen van kandidaten.
 • Ondersteuning bij bemiddeling.

Kies voor Recruitment services wanneer je extra recruitmentkracht kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer er meerdere vacatures ingevuld moeten worden of als jullie op zoek zijn naar een specifiek profiel. 

Op korte termijn gaat een team van recruiters voor jouw organisatie actief zoeken, beoordelen en selecteren van de gewenste profielen. 

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden zoals een jobmarketingpakket, (her)schrijven van wervende vacaturetekst, begeleiden van het selectieproces e.d.

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Recente artikelen

Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers? En weet je in de huidige arbeidsmarkt niet hoe je aan kwalitatief goede...
Haar
Sinds januari werkt Kris de Wagenaar als interim recruiter voor Le Blanc Advies - Meesters in Analyse &...
Y. Morren
Maandag was Ad Veldhuizen  te gast bij MKB Servicedesk voor een interview over ondernemen tijdens de ...
Ad Veldhuizen

Recruitment Services vacatures

Alle vacatures

 

Vacatures
inUtrecht
Als junior sales internationaal bij Bandall krijg je de kans om alles te leren over internationale verkoop. Je zult regelmatig in contact zijn met klanten van over de hele wereld, waardoor je in aanraking komt met verschillende talen en culturen. Daarnaast staat het opbouwen van sterke relaties met de vaste distributeurs van Bandall centraal om samen duurzame impact te creëren. Je gaat werken vanuit het moderne en gezellige hoofdkantoor in Utrecht (De Meern).
Bekijk vacature
inArnhem
Wil jij het verschil maken in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word product configurator bij ChainPoint en maak impact op duurzaamheid en mensenrechten in het bedrijfsleven. Hier maak je als product developer onderdeel uit van een productteam. Jij denkt mee met de klant en weet hun eisen en wensen te vertalen naar techniek. Je vindt het leuk om jouw expertise in te zetten en organisaties te helpen verduurzamen. Je werkt voornamelijk op het kantoor in Arnhem, maar kunt ook vanuit huis werken.
Bekijk vacature
inApeldoorn
Jij bent een echte ondernemer, en als verkoopmedewerker bij Mooij Verf adviseer jij professionele klanten over de verf en non-paint producten. Je inventariseert de wensen en behoeften van de klant en speelt hier goed op in. Je bent op parttimebasis werkzaam in de vestiging in Apeldoorn en Deventer.
Bekijk vacature
inBussum
Als sales support medewerker leer jij alles over de inkoop en verkoop bij Röbke. Jij zorgt ervoor dat je directe collega’s zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Vanuit een knus kantoor in Bussum heb je contact met klanten en ga je o.a. orders vanaf het begin tot het einde monitoren en verwerken. Hier hangt een mooi salaris aan vast van tussen de 3.000 en 4.000 euro bruto per maand. 
Bekijk vacature