Exit Assessment

Exit Assessment

Middels een serie vragen worden informatie, inzicht en suggesties verkregen over de redenen van vertrek, toekomstige functie, (de)motiverende onderdelen van de functie, carrière, ontwikkeling, functie eisen, werkplezier, cultuur, salaris, werkomgeving, management, team, mogelijke verbeteringen in de toekomst.

Wilt u weten hoe een Exit Assessment rapportage van AV Testen & Assessments er uit ziet? Dan kunt u dit verzoek mailen naar mail@av.nl en ontvangt u binnen één werkdag uw voorbeeldrapportage!

Prijs € 195,- Exclusief BTW.

Nieuwste vacatures

Vacatures
inNoord-Holland
Als je op zoek bent naar een essentiële rol binnen een vooruitstrevend bedrijf in de omgeving van Amsterdam, dan is de positie van Accountmanager bij Portakabin perfect voor jou weggelegd. Kies voor deze baan en ga aan de slag bij een vooraanstaand bedrijf die bekend staat om haar kwalitatieve, efficiënte en hoogwaardige oplossingen in modulaire units. Met deze functie heb je de kans om je salesvaardigheden te optimaliseren en echt een verschil te maken voor klanten in sectoren zoals het onderwijs en de gezondheidszorg.
Bekijk vacature
inLandelijk
Als Salesmanager bij Hertek Care maak jij maatschappelijke impact door de inzet van innovatieve zorgtechnologieën. Jij leidt het ambitieuze salesteam en hebt een cruciale rol in de verdere groei van Hertek Care. Dit is jouw kans om in een verandertraject te stappen dat niet alleen uitdagend is, maar ook het verschil maakt voor cliënten en zorgmedewerkers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. 
Bekijk vacature
inGouda
Benut deze kans en geef jouw commerciële ambities de ruimte als accountmanager binnendienst bij de groeiende organisatie, TSS Cross Media Group. In deze rol maak jij het verschil voor je klanten door digitale visuele communicatie in te zetten zodat zij hun communicatiedoelen te halen. En daarbij krijg je alle ruimte en ondersteuning voor jouw ideeën. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Aarzel dan niet en lees snel verder!
Bekijk vacature
inWoudenberg
Wil jij samen met Velthuizen Keukens een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de zakelijke nieuwbouw? Stap aan boord als Accountmanager en geef vorm aan de groei van deze toonaangevende speler binnen de keukenbranche. Voeg waarde toe aan het klantportfolio met prominente bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Maak deel uit van een vernieuwend team en breng gezamenlijk de visie van jouw nieuwe werkgever naar nieuwe hoogten. Ontdek hoe jij de essentiële schakel kunt worden tussen Velthuizen Keukens en de zakelijke (nieuw-) bouw! Lees verder!
Bekijk vacature