Regio Midden-Nederland

Accountmanager kantoorinrichting

Zet jouw kennis en vaardigheden in voor een innovatieve en gezonde werkomgeving als Accountmanager bij Koninklijk Ahrend, dé marktleider in duurzaam kantoormeubilair. Maak het verschil in je carrière en grijp deze kans, bij Ahrend, waar je zakelijke klanten in de Randstad niet alleen verrast met innovatieve oplossingen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Maak het verschil als accountmanager in de regio Utrecht

Als Accountmanager New Business bij Ahrend krijg jij de unieke kans om de commerciële doelen te realiseren en het Ahrend-merk te laten groeien. Met een focus op nieuwe klanten in de groot zakelijke markt van de Randstad, ga jij verder dan initiëren; je bouwt strategisch uit. Je bezoekt potentiële klanten, smeed langdurige relaties en geeft commercieel advies. Jouw expertise in klantadvies, overtuigende presentaties en het beheren van een bloeiende salesfunnel maken jou onmisbaar. Als essentiële schakel werk je nauw samen met (Digital) Marketing, Studio & Intermediairs en draag je bij aan innovatieve samenwerkingsverbanden. Klaar om jouw stempel te drukken? Word de Accountmanager die trends herkent en klanten verbindt met Ahrend's hoogwaardige producten en services.

Kortom, jij bent succesvol in:
• sterke zakelijke relaties opbouwen;
• effectief beheren van de salesfunnel;
• opstellen van verkoopplannen;
• signalering en inspelen op klantbehoeften;
• het verzorgen van pakkende presentaties.

Voor deze vacature neem jij mee:

Met een gedreven en vastberaden aanpak streef je naar groei, zowel voor Ahrend als voor je klanten. Je brengt frisse ideeën en overtuigende communicatieve vaardigheden naar de tafel, waardoor je bedrijven kunt overtuigen van de waarde van Ahrend's hoogwaardige producten en services. Je bent een doorzetter die kansen herkent en bereid is geduldig te investeren in het opbouwen van sterke en langdurige klantrelaties.

Vink jij deze checklist ook af?

• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal 3 jaar ervaring in de rol van accountmanager, bij voorkeur B2B;
• affiniteit met de kantoor- en project inrichtingsmarkt.

Jouw werkgebied

Wanneer je niet onderweg bent naar je klanten in het gebied midden-Nederland (Utrecht, Amersfoort, Veenendaal en Ede) ben je welkom op jouw nieuwe werkplek en tevens showroom in Amsterdam, strategisch gelegen voor optimale bereikbaarheid. Het kantoor bevindt zich nabij de A2 en A9 waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast is thuiswerken mogelijk met daarbij een werkplek welke bij jou thuis wordt geïnstalleerd.

Als enthousiaste accountmanager kun jij rekenen op:

Een uitdagende functie, omringd door collega’s die dezelfde overtuiging delen: een constructieve samenwerking gebouwd op open communicatie en wederzijds respect, zowel met klanten als onderling. Daarbij biedt Ahrend een inspirerende en innovatieve werkomgeving, waarbij je iedere dag op kantoor of thuis werkt achter een tijdloos en duurzaam Dutch Design kantoormeubilair. Ook is er in binnen Ahrend alle ruimte voor eigen initiatief, groei en persoonlijke ontwikkeling.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• salaris van max. EUR 69.800,- op jaarbasis op basis van werkervaring;
• een mooie bonusregeling;
• 6,68 EUR netto daggeldvergoeding per gewerkte dag;
• 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 vakantiedagen bij te kopen;
• eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,33%;
• pensioenregeling;
• telefoon, laptop, leaseauto van de zaak;
• hybride werkmogelijkheden en Ahrend werkplek die thuis bij jou wordt geïnstalleerd;
• bedrijfsfitnessregeling: sport met gemiddeld 40% korting bij aangesloten sportlocaties in Nederland;
• mogelijkheid om gebruik te maken van het Ahrend Fietsplan;
• Young Ahrend Professionals: word vrijblijvend lid en neem deel aan leuke, leerzame en inspirerende initiatieven georganiseerd door jonge collega’s.

Werken bij Ahrend

Koninklijke Ahrend, opgericht in 1896, ontwerpt wereldwijd inspirerende, innovatieve en gezonde werkplekken. Met vier unieke meubelmerken in 25 landen, integreert duurzaamheid naadloos in de strategie. Al meer dan 125 jaar streven 1400 gedreven medewerkers, samen met partners en klanten, naar het creëren van visualiserende werkomgevingen. Ahrend biedt klanten Dutch design en circulair ontworpen meubels aan. Daarnaast een breed refurbished assortiment via de Circulaire Hub en lease mogelijkheden door middel van Furniture as a Service. Als Cradle2Cradle© gecertificeerd bedrijf en lid van de Ellen MacArthur Foundation CE100, stelt Ahrend zich als voortrekker in de industrie steeds ambitieuzere doestellingen om de aarde zo min mogelijk te belasten.

Ahrend is er van overtuigd dat een inspirerende werkomgeving niet alleen talent aantrekt en de bevlogenheid van medewerkers verhoogt, maar ook essentieel is voor het succes van organisaties. Dit streven zij niet alleen na voor de klanten, maar ook voor de collega’s. Zij creëren plekken waar mensen graag werken en samenkomen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. De energie, betrokkenheid en vakmanschap van het team zijn aanstekelijk, waardoor nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen!

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteer simpel en snel via onze solliciteerknop, en voeg een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze consultant Liset Bloem via telefoonnummer 06 - 19 73 17 99 of mail naar liset@av.nl Hopelijk spreken we elkaar dan snel!

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Rotterdam
Bij Evolve IP krijg je de kans om jouw commerciële ervaring in te zetten om de communicatie van...
Bekijk vacature
Internationaal
Maak deel uit van Victron Energy, waar je mensen over de hele wereld van energie voorziet. Help mensen hun...
Bekijk vacature
Noord-,oost-,west-Nederland
Stap de wereld van de verlichting in als accountmanager verlichting bij Thorlux Lighting Nederland! ...
Bekijk vacature
Landelijk
Zet jij je graag op strategisch én operationeel niveau in voor dé A-speler in innovatieve en...
Bekijk vacature
Oost-Nederland
Wil jij graag in een commerciële rol met veel ruimte voor eigen inbreng bij een professionele...
Bekijk vacature
Nijkerk
Bij Cryovat aan de slag als Accountmanager Industrie betekent werken in een innovatieve omgeving waar jouw...
Bekijk vacature
Utrecht
Zoek jij een commerciële rol waarbij je impact kan maken samen met je eigen team? Als Sales Manager...
Bekijk vacature
Woudenberg
Wil jij samen met Velthuizen Keukens een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de...
Bekijk vacature
Gouda
Benut deze kans en geef jouw commerciële ambities de ruimte als accountmanager binnendienst bij de...
Bekijk vacature
Landelijk
Als Salesmanager bij Hertek Care maak jij maatschappelijke impact door de inzet van innovatieve...
Bekijk vacature
Open inschrijven