Werving & Selectie Werving en Selectie bureau: onze dienstverlening

343
Evelien de Vries-Scholten

Wat is Werving & Selectie en waarom is het belangrijk voor bedrijven?
Werving en Selectie is in het algemeen het vinden en selecteren van een geschikte kandidaat voor een vacature. Werving en Selectie vormt een cruciaal onderdeel van het personeelsbeleid van elke organisatie. Wanneer je als bedrijf niet de capaciteit, tijd en/of kennis hebt om dit zelf te doen dan kun je er voor kiezen om dit uit te besteden.

AV Werving en Selectie is al ruim 23 jaar dé specialist in het werven, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van (commerciële) managers, directeuren en professionals. De best passende kandidaat vinden en bereiken voor commerciële sleutelposities is wat we bij AV Werving en Selectie met veel overtuiging doen voor onze opdrachtgevers. 

Waarom kiezen voor AV voor jouw wervings- en selectiebehoeften?
Al sinds de oprichting in 2000 is er bij AV Werving en Selectie geïnvesteerd in een netwerk van (sales)professionals. Dit is een waardevol netwerk en bij een Werving en Selectie opdracht kunnen we dan ook snel schakelen om de beste kandidaten uit dit netwerk te benaderen. Verder heeft AV de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan over online vacaturemarketing en zorgt zo ook buiten ons netwerk voor maximale zichtbaarheid en bereik van de vacature. Verder benaderen we ook (latent) werkzoekenden in de markt. De beste kandidaten zijn niet altijd actief op zoek en komen niet altijd zomaar in beweging. Voor de unieke kans zijn wij er bij AV Werving en Selectie voor om die kandidaten te overtuigen van de mogelijkheid op meer persoonlijk werkgeluk. En dat werkgeluk zit niet alleen in de match op kennis en kunde, maar zeker ook op karakter en klimaat, de 4k’s zoals die bij AV Werving en Selectie toegepast wordt. Want wat je hebt geleerd en welk diploma je hebt gehaald is van belang, echter of je als persoon past binnen de sfeer en cultuur van je nieuwe baan is minstens net zo belangrijk.

Onze Werving & Selectie aanpak
AV Werving en Selectie werkt volgens een vaste aanpak, wat betekent dat we starten met het opstellen van de beste vacaturetekst om vervolgens de eerste weken met volle focus en aandacht de vacature in de markt zetten. Onze Werving en Selectie recruiter gaat volop aan de slag om te zoeken naar de beste kandidaat. Zo gaan we er voor om na vier weken de drie beste kandidaten voor te stellen bij onze opdrachtgever. Deze kandidaten zijn persoonlijk gesproken en hebben allen een Big50 persoonlijkheidstest gemaakt om zo het profiel van de kandidaat compleet te maken. De Werving en Selectie consultant coördineert dit proces en betrekt en ondersteunt de opdrachtgever en kandidaten bij elke stap die gezet wordt. Mocht het proces onverhoopt niet direct tot de best passende kandidaat leiden dan zet AV Werving en Selectie zich volledig kosteloos nogmaals het hele proces in werking. En ook na de bemiddeling bieden we garanties om tot de beste en duurzame match te komen!

Onze expertise en trackrecord
Met meer dan 1.250 succesvolle bemiddelingen zorgt AV Werving en Selectie voor een geslaagde procedure. Dit doen we onder andere door het doorlopen van de stappen die hiervoor beschreven zijn en zeker ook door onze kritische en doordachte opgebouwde selectietrajecten. We werken al jarenlang samen met diverse opdrachtgevers en begrijpen het belang van een goede werving en selectie als onderdeel van het personeelsbeleid en strategie van onze opdrachtgevers.

Als expert op het gebied van werving en selectie gaan wij graag met je in gesprek om de plannen, uitdagingen en kansen te horen op het gebied van werving van commerciële professionals. En hoe werving en selectie bij kan dragen om de gestelde doelen van jouw organisatie te halen.

Gesprek inplannen? Neem vrijblijvend contact op.

Recente artikelen

Als recruitmentprofessionals streven we voortdurend naar innovatie en efficiëntie in onze wervingsinspanningen....
Wijgaart
Achraf Azzouani is aan de slag gegaan als Accountmanager water technologie bij ProMinent. Binnen het gedreven, h...
Wijgaart
Richard de Haas is van start gegaan als inkoper woondecoratie. Binnen Van Manen is Richard in de woondecoratie &...
Wijgaart