Webinars Webinar NIMA B Sales Accountmanagement

2871
Ad Veldhuizen

NIMA Sales B is voor menig commercieel directeur, salesmanager of (key) accountmanager de basis geweest voor een glansrijke carrière binnen het commerciële domein. NIMA Sales B is een opleiding op HBO niveau en gericht op het verder uitdiepen van klantrelaties, het professionaliseren van de verkoopafdeling en de bijbehorende verkoopprocessen en vaardigheden.

Tijdens het webinar NIMA Sales B krijg je een samenvatting van de NIMA Sales B lesstof. Onze trainer / docent Robin van Dorrestein neemt je in een uur tijd mee door de highlights van NIMA Sales B, waaronder een selectie uit de volgende onderwerpen: 

  • de meest voorkomende verkoopstrategieën;
  • de meest voorkomende verkoopmethoden;
  • verkoop- en accountplanning;
  • het commercieel planningsproces;
  • concurrentieanalyse;
  • customer loyalty en rebuyingrate;
  • financiële aspecten binnen het commerciële domein;
  • relatiematrix;
  • onderhandelen;
  • het maken van een accountplan.

Je maakt kennis met de lesstof van NIMA Sales B en krijgt een aantal tips hoe je de theorie direct in de praktijk kan toepassen.

Webinar als gratis proefles voor de opleiding NIMA Sales B
Dit webinar is tevens een gratis proefles van de NIMA Sales B opleiding die in januari van start gaat. Dit webinar is een aanrader voor iedereen die wilt groeien in het Sales- en Accountmanagement vak, dus ook als je niet direct van plan bent de opleiding NIMA Sales B te volgen.

Praktische informatie
Docent:           Robin van Dorrestein 
Wanneer:       Op dit moment staat er geen datum gepland voor dit webinar. Wil je de opname van het webinar bekijken? Vul dan hieronder het aanmeld formulier in en je krijgt de opname kosteloos toegestuurd. 
Waar:              online, via jouw thuiswerkplek 
Kosten:           deelname is geheel kosteloos

Aanmelden   
Heb je interesse? Meld je dan hier direct aan.

 

Certifed Education Partner
AV heeft voor dit webinar en de opleiding NIMA Sales B een samenwerking met Move the Crowd. Hiermee bieden wij NIMA certifed opleidingen op het allerhoogste niveau. Move the Crowd staat al 3 jaar inde TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland (Bron: springest.nl). Meer informatie en het speciale aanbod voor opleiding NIMA Sales B lees je hier.

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart