Succesverhalen Recruitment professional Diede werd ook interim ingezet

1758
Diede Veldhuizen

De interim-opdracht bij DPD Pakketservice was een succes. Zo stelde de vaste recruiter Max van Ooijen: “De professionals van AV ondersteunen DPD Pakketservice in de werving en selectie van verschillende posities. We werken relatief kort samen, maar door de prettige en duidelijke communicatie lijkt het alsof we al jaren met jullie zakendoen. De werkzaamheden konden goed op elkaar worden afgestemd waardoor DPD snel resultaten heeft kunnen behalen. Wij zijn erg tevreden en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van ons partnerschap”. 

Als recruitment professional zette ik, Diede, mij in voor DPD Pakketservice. Met veel plezier zocht ik op interim basis voor vier verschillende functies naar toptalenten. Met een mooi eindresultaat van zo’n driehonderd gespotte kandidaten. Het geeft veel voldoening om, juist nu in de Coronacrisis, een partij als DPD Pakketservice die nu topdrukte hebben te helpen. Zo had hun vaste recruiter meer ruimte en focus op de andere belangrijke doelstellingen. Daarnaast is het interessant om een kijkje in de keuken van een andere organisatie te nemen. Zo kon ik, naast mijn specialisme in het werven en selecteren van commerciële professionals, een andere zienswijze hanteren en mijn horizon in het recruitment vak verbreden. 

DPD Pakketservice heb ik leren kennen als een zeer professionele organisatie. Ik kon prettig schakelen en had op een leuke, open en informele manier contact met de vaste recruiter. Natuurlijk is het fijn om te horen dat het hen ook bevallen is, want daar doe je het uiteindelijk voor. Het blijft toch mensenwerk. 

Met trots wil AV onze opdrachtgevers laten weten dat wij in een tijd als deze extra voor jullie klaar staan en op interim basis in te zetten zijn om recruitmentvraagstukken op te lossen. Zoals je van ons gewend bent doen wij dit met een professionele en persoonlijke aanpak. De verschillende professionals binnen AV kijken er naar uit om hun kennis ook op interim basis met jullie te delen. 

Neem ook even een kijkje op onze speciale pagina over onze Recruitment Services en andere succesverhalen.

Recente artikelen

In het interview met Qbies verteld Ad Veldhuizen hoe de rol van sales aan het veranderen is. En welke belan...
Y. Morren
In de SMA Online Talk stond Ad Veldhuizen centraal. Hij ging in gesprek over o.a. het MACR-m...
Y. Morren