AV nieuws AV is verhuisd

3270
Ad Veldhuizen

Wie Ambities heeft moet durven Veranderen, oftewel "Wie A zegt, moet ook V zeggen", is de quote bij onze rebranding. Met een nieuw pand geven wij daar verdere invulling aan.

Het pand is niet alleen voor AV-ers, maar juist ook voor onze relaties. Je kunt er komen werken, vergaderen of inspiratie opdoen over hoe je de beste commerciële teams bouwt en het maximale uit jouw carrière haalt. Ons nieuwe adres is paar kilometer verderop aan de Westerdorpsstraat 58 in Hoevelaken.

Bij verandering hoort ook afscheid nemen. Met pijn in ons hart gaan wij afscheid nemen van ons kantoor aan de Ruimtesonde in Amersfoort. In 2006 namen we de sprong naar dit pand. Dat leek destijds groot, want we waren met 5 personen en hadden plek voor 15! Nu, 13 jaar later, zijn we gegroeid naar 12 vaste medewerkers en fijne groep van freelancers, dus tijd voor de volgende stap.

Ik ben blij, trots en dankbaar dat wij een prachtige kantoorboerderij hebben kunnen aanschaffen (zie foto). Dit wordt de nieuwe plek waar veel ambities invulling gaan krijgen. Waar we mensen en organisatie helpen hun volle potentie te benutten.

We hopen jou te mogen ontmoeten in onze kantoorboerderij.


Hartelijke groet, Ad Veldhuizen

P.s. Ons nieuwe nieuwe pand hebben wij op groei gekocht en daarom verhuren wij daar een aantal kantoorruimtes (vanaf € 500,- p/mnd, inclusief gebruik van onze vergader- en trainingsfaciliteiten). En ook ons kantoorpand aan de Ruimtesonde 19 in Amersfoort in nog gedeeltelijk te huur? Op www.av.nl/pand tref je foto's en meer informatie.

 

 

Recente artikelen

Ik kan mij nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om op sollicitatiegesprek te gaan. Het succes van jouw s...
Wijgaart
In de wereld van sales is het vinden van de juiste leiders van essentieel belang. Ons nieuwste onderzoek richt z...
Haar
Jowan van den Berg gaat met enthousiasme het team van Aerox versterken als Internationaal Sales Manager. In deze...
Wijgaart