Nijkerk

Commercieel medewerker buitendienst

Nieuw

Wil jij samen met onze opdrachtgever een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de zakelijke nieuwbouw? Stap aan boord als Commercieel medewerker buitendienst en geef vorm aan de groei van deze toonaangevende speler binnen de keukenbranche. Voeg waarde toe aan het klantportfolio met prominente bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Maak deel uit van een vernieuwend team en breng gezamenlijk de visie van jouw nieuwe werkgever naar nieuwe hoogten. Ontdek hoe jij de essentiële schakel kunt worden tussen onze opdrachtgever en de zakelijke (nieuw-) bouw!

Maak het verschil als accountmanager bouw in Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem

Maak het verschil als Commercieel medewerker buitendienst in Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem
Als Commercieel medewerker buitendienst voor de zakelijke tak van de opdrachtgever, ben je dé kracht achter de voortdurende expansie op de zakelijke markt. Jouw prominente rol richt zich op het uitbouwen van de positie van Velthuizen Keukens in nieuwbouwprojecten met specialisatie in woningbouw, recreatie en de huursector. De focus ligt op het initiëren en identificeren van nieuwe zakelijke kansen. Binnen jouw functie ben jij de drijvende kracht van Velthuizen keukens in het benaderen en werven van new business. De overige 10% van jouw functie bestaat uit het onderhouden van bestaande relaties met bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Door nauw samen te werken, een proactieve houding aan te nemen en regelmatig onderweg te zijn, draag je niet alleen bij aan duurzame samenwerkingen maar monitor je tevens de markt in de keuken- en bouwbranche, analyseer je trends en rapporteer je bevindingen om de concurrentiepositie te versterken en strategische besluitvorming te ondersteunen.

Kortom, met veel plezier ga jij aan de slag met:
• new business development (initiëren en verwerven van nieuwe zakelijke kansen voor nieuwbouw- en luxueuze recreatiewoningprojecten);
• relatiebeheer (onderhouden en versterken van relaties met bouwbedrijven en projectontwikkelaars);
• marktonderzoek en concurrentieanalyse (monitoren van de markt en analyseren van trends voor een sterke concurrentiepositie).

Voor deze vacature neem jij mee

Als innovator ben je een ondernemende kracht met lef en een eigen salesvisie, en tegelijkertijd een sociaal bewuste professional. Je bent zelfsturend, altijd nieuwsgierig naar kansen die zich voordoen en jij bent ambitieus genoeg om jouw eigen draai te geven aan de werving van nieuwe leads. Een eigen visie en buiten de lijntjes kleuren kunnen de sleutel zijn tot succes in deze dynamische en competitieve markt. Door het omarmen van de vrijheid die je krijgt ben je in staat om creatief te denken en doortastend te handelen, waardoor je effectief kunt inspelen op diverse uitdagingen en kansen die zich voordoen.

Vink jij deze checklist ook af?
• minimaal mbo werk- en denkniveau;
• Hands-on mentaliteit en een dosis lef;
• minimaal 3 jaar werkervaring in een accountmanagement rol;
• bij voorkeur aantoonbare sales ervaring in de zakelijke keuken- of bouwbranche.

Jouw werkgebied

De luxe showroom heeft twee etages en meer dan 100 binnenkijkers, biedt een inspirerende ervaring met onder andere nagebouwde woningen uit lopende projecten. In lijn met groei en innovatie staan er komend jaar nog mooie ontwikkelingen op het programma. Dus volop kansen om te benutten! Thuiswerken is overigens mogelijk. Al verwelkomt het hechte team je ook maar al te graag op het inspirerende kantoor in Woudenberg. Strategisch gelegen nabij de A12 en A28, is het kantoor snel bereikbaar vanuit steden als Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem, en bij aankomst parkeer je vlot je leaseauto op het ruime eigen parkeerterrein.

De aanbieding

Bij Velthuizen Keukens omarmen ze zelfstandigheid en moedigen ze nieuwe initiatieven aan. Het streven naar kwaliteit weerspiegelt niet alleen in hun producten maar ook in de ervaring die ze bieden. Je kunt rekenen op betrokkenheid, een inspirerende werkplek en de energie van een hecht en enthousiast team. Maar er is meer: bij Velthuizen Keukens investeren ze in jouw groei, stimuleren ze creativiteit en bieden ze een platform waar jouw ideeën echt het verschil kunnen maken. Welkom bij een bedrijf waar jouw inbreng wordt gekoesterd en waar jullie samen streven naar nieuwe hoogten! Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• jaarsalaris tot €65.000,- vast per jaar;
• 25 vakantiedagen;
• pensioen;
• telefoon, laptop, leaseauto;
• een investering in teamgevoel met wekelijkse toernooien, winterweken, gezellige BBQ’s en noem maar op!

Werken bij onze opdrachtgever

Stap binnen in de wereld van onze opdrachtgever waar passie en innovatie sinds 2010 de drijvende krachten zijn achter een buitengewone transformatie in de keukenbranche. Als een toegewijd familiebedrijf omarmen zij met trots hun gedreven medewerkers en leveren ze een ongeëvenaarde klanttevredenheid. Bij onze opdrachtgever staat kwaliteit op het hoogste podium, en hun ondersteunende omgeving biedt jou de kans om te bloeien en te groeien. De bedrijfscultuur, doordrenkt met transparantie, oprechtheid en teamwork, creëert een coherente visie waar iedereen in dezelfde richting kijkt. Met bijna 70 gepassioneerde collega's werken ze elke dag aan het verwezenlijken van prachtige projecten. Ontdek de onmiskenbare dynamiek van dit bedrijf, waar jouw bijdrage niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook cruciaal is voor het voortdurende succes. Ervaar de inspirerende wereld van hoogwaardige keukens bij deze fantastische werkgever.

Interesse?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Iris Schuurman via telefoonnummer 033 2860 150 of mail naar iris@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Hoevelaken - omgeving Amersfoort
Een toffe functie als recruitment consultant in een warm team dat goed op elkaar is ingespeeld. Je krijgt...
Bekijk vacature
Veenendaal
Als assistent-accountant ligt jouw uitdaging bij het voeren van administraties en het opstellen van de...
Bekijk vacature
Scherpenzeel
Als assistent controle bij Van Braak Accountants (VBWA) krijg je de mogelijkheid om werken en leren te...
Bekijk vacature
Wereldwijd
Onze klant heeft wereldwijd meer dan 40.000 werknemers en levert diensten en projecten in de sectoren bouw,...
Bekijk vacature
Landelijk
Zet jij je graag op strategisch én operationeel niveau in voor dé A-speler in innovatieve en...
Bekijk vacature
Oost-Nederland
Wil jij graag in een commerciële rol met veel ruimte voor eigen inbreng bij een professionele...
Bekijk vacature
Regio Midden-Nederland
Zet jouw kennis en vaardigheden in voor een innovatieve en gezonde werkomgeving als Accountmanager bij...
Bekijk vacature
Utrecht
Zoek jij een commerciële rol waarbij je impact kan maken samen met je eigen team? Als Sales Manager...
Bekijk vacature
Landelijk
Als Salesmanager bij Hertek Care maak jij maatschappelijke impact door de inzet van innovatieve...
Bekijk vacature
Open inschrijven